• Nederlands (NL-BE)
  • Deutsch (DE-CH-AT)
  • French (Fr)
  • English (United Kingdom)
Welkom bij Stenzel en Kivits

The Flying Concert
Het internationaal gerenommeerde duo dat comedy en muziek op een heerlijke manier doet versmelten gaat in The Flying Concert nog een stap verder in hun muzikale ontdekkingstocht: een beetje Michael Bublé en een stuk van Sinatra kunnen nooit kwaad. En wist u dat Bach wel kan swingen ?!

Klik hier voor meer informatie

The Impossible Concert.
De overtreffende trap van een perfect concert? Een onmogelijk concert! Stenzel en Kivits doen het in hun nieuwe comedyshow The Impossible Concert. Op ongeëvenaarde wijze vliegen klassieke thema´s voorbij. Muzikale en theatrale improvisaties op genres als klassiek, jazz, pop en folk worden afgewisseld met virtuoos spel op buitengewone muziekinstrumenten.
Oerkomisch muzikaal virtuoos cabaret. Niet voor niets wordt het duo geregeld uitgenodigd op belangrijke internationale comedyfestivals en veroverden en veroveren zij de harten van vele theaterbezoekers. Een onmogelijk concert geven, dat lukt alleen Stenzel & Kivits.

Klik hier voor meer informatie

The Best Of 20 Years
Na 20 jaar bundelen ze voor het eerst hun allerbeste kapriolen onder, naast, op en met hun piano waarbij ze niets aan het toeval overlaten om het publiek op het verkeerde been te zetten.

Klik hier voor meer informatie

Stenzel, Kivits & Orkest
Met het duo Stenzel & Kivits geeft u uw concert echt iets extra's. Een unieke combinatie van klassieke opera-nummers, humor, theater, muzikale hoogstandjes en improvisatie.

Klik hier voor meer informatie

The Crazy Family Concert
Een internationale comedyshow met klassieke muziek voor iedereen van 7 tot 107 jaar

The Crazy Family Concert
Klik hier voor meer informatie