• Nederlands (NL-BE)
  • Deutsch (DE-CH-AT)
  • French (Fr)
  • English (United Kingdom)
Welkom bij Stenzel en Kivits

The Impossible Concert.
De overtreffende trap van een perfect concert? Een onmogelijk concert! Stenzel en Kivits doen het in hun nieuwe comedyshow The Impossible Concert. Op ongeëvenaarde wijze vliegen klassieke thema´s voorbij. Muzikale en theatrale improvisaties op genres als klassiek, jazz, pop en folk worden afgewisseld met virtuoos spel op buitengewone muziekinstrumenten.
Oerkomisch muzikaal virtuoos cabaret. Niet voor niets wordt het duo geregeld uitgenodigd op belangrijke internationale comedyfestivals en veroverden en veroveren zij de harten van vele theaterbezoekers. Een onmogelijk concert geven, dat lukt alleen Stenzel & Kivits.

Klik hier voor meer informatie

The Perfect Concert
Worldfamous tenor Stenzel, herkenbaar aan zijn zwaar klassieke stemgeluid, en meesterpianist Meneer Kivits zijn het eens: zij brengen een theatraal concert dat absurd, uiterst muzikaal, snel en geraffineerd is. De heren gaan improvisaties niet uit de weg en zullen u ervan overtuigen dat klassieke muziek en humor uitstekend samengaan:

The Perfect Concert part I

Klik hier voor meer informatie

Stenzel, Kivits & Orkest
Met het duo Stenzel & Kivits geeft u uw concert echt iets extra's. Een unieke combinatie van klassieke opera-nummers, humor, theater, muzikale hoogstandjes en improvisatie.

Klik hier voor meer informatie