• Nederlands (NL-BE)
  • Deutsch (DE-CH-AT)
  • French (Fr)
  • English (United Kingdom)
The Perfect Concert

Worldfamous tenor Stenzel en meesterpianist Meneer Kivits zijn het eens: zij brengen een theatraal concert dat absurd, uiterst muzikaal, snel en geraffineerd is.
De heren gaan improvisaties niet uit de weg en zullen u ervan overtuigen dat klassieke muziek en humor uitstekend samengaan.
Een comedyshow met klassieke muziek?
Tenor STENZEL en meesterpianist KIVITS leveren met hun programma The Perfect Concert part II het ultieme bewijs dat deze twee ongelijke genres op een heerlijke manier kunnen versmelten en perfect met elkaar kunnen harmoniƫren.

De eerste indruk op het podium: volstrekt serieus. Twee heren in rokkostuum en een vleugel. Maar het aangekondigde concert ontspoort snel in absurde dimensies. Met een grenzeloze schat aan invallen brengen de twee hoofdrolspelers elkaar op muzikale wijze tot cabareteske topprestaties, samen met ongelooflijke kapriolen onder, naast, op en met hun vleugel.

Ongewone improvisaties en persiflages op klassieke thema's - soms dwalen ze zelfs af naar de folklore of jazz.

In alle toonaarden gaan STENZEL & KIVITS virtuoos en humoristisch het gevecht aan. Met als enig doel: "The Perfect Concert" - een bruisende show gemaakt voor een breed publiek, die aan klassieke muziek een hele nieuwe dimensie geeft. Music & comedy international.